dwis Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam podoba mi się model wielki + dla ciebie Mam pytanko czy wiecie kiedy wyjdzie Iveco Stralis z jakiej kolwiek firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam podoba mi się model wielki + dla ciebie Mam pytanko czy wiecie kiedy wyjdzie Iveco Stralis z jakiej kolwiek firmy W tym roku prawdopodobnie nie, bo nie ma go w katalogu Italeri a Revell nie bedzie go robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Nie miejsce na takie pytania chłopaki Model wypasiony. Cysterna bardzo fajna i świetnie się komponuje z Kenem. Jestem ciekaw tylko ile takich zestawów jeszcze powstanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 ...Kenem.. A gdzie jest barbie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Do cysterny wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 moj ulubiony model, jak ciezarowki to tylko legendarny Kenworth do tego jeszcze czarny lakier, mmmm poprostu cudo modelarskie Moje gratulacje za ten model oceniam na prawdziwe 6+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 (edytowane) Fajny model dla ciebie Edytowane 12 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Niektórych ludzi nie das sie zrozumieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 A co wam w tym szanowni koledzy przepraszam bardzo się nie podoba? Nikt nigdzie nie napisał, że takich tematów nie wolno odkopywać. Jak już są założone, to są i nic nie przeszkadza jak ktoś wyrazi swoje zdanie na temat danego modelu. Jak wam powiedzmy trzy osoby odpowiedzą na waszą galerię z modelem, a po 2 miesiącach znowu ktoś coś napisze, to co? Też go tak pogonicie jeśli wyrazi swój zachwyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 11 Maja 2008 Share Napisano 11 Maja 2008 Dokładnie tak jak napisał Praetorian... Żal mi Was chłopaki. Tyle mogę do Was powiedzeć. To forum jest po to, aby wyrażać swoje opinie niezależnie od tego kiedy powstał temat. Przez takich jak Wy niektórzy np. nowi użytkownicy mogą się zrazić do naszego forum (czego niechciałbym, bo forum jest wprost wspaniałe)... Ulży wam jak napiszecie coś na Kolegę z forum, który jak Wy to mówicie "odkopał temat"?. Weźcie się zastanówcie... Model jest naprawdę super i bardzo mi się podoba . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Dokładnie tak jak napisał Praetorian... Żal mi Was chłopaki. Tyle mogę do Was powiedzeć. To forum jest po to, aby wyrażać swoje opinie niezależnie od tego kiedy powstał temat. Przez takich jak Wy niektórzy np. nowi użytkownicy mogą się zrazić do naszego forum (czego niechciałbym, bo forum jest wprost wspaniałe)... Ulży wam jak napiszecie coś na Kolegę z forum, który jak Wy to mówicie "odkopał temat"?. Weźcie się zastanówcie... Model jest naprawdę super i bardzo mi się podoba . Pozdrawiam Jeżeli tak chłopaki mowicie to co powiedzie na odkopywie półtora rocznych tematów???? Też mozna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 A musicie to komentować odrazu?. Nawet jeśli to nigdy nie zdażyło Wam się "odkopać" przez przypadek tematu?. Jeśli potrzbujesz się dowiedzieć jakąś informację o modelu to chyba możesz zapytać, bez względu na to ile czasu temu był on napisany... Koniec OFF TOPICU, nie ciągnę tego wątku dalej, najwyżej niech się moderator wypowie na ten temat, bo ja tu nic nie mogę i nie każdy musi mnie słuchać hehehehehehe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Dokładnie tak jak napisał Praetorian... Żal mi Was chłopaki. Tyle mogę do Was powiedzeć. To forum jest po to, aby wyrażać swoje opinie niezależnie od tego kiedy powstał temat. Przez takich jak Wy niektórzy np. nowi użytkownicy mogą się zrazić do naszego forum (czego niechciałbym, bo forum jest wprost wspaniałe)... Ulży wam jak napiszecie coś na Kolegę z forum, który jak Wy to mówicie "odkopał temat"?. Weźcie się zastanówcie... Model jest naprawdę super i bardzo mi się podoba . Pozdrawiam Jeżeli tak chłopaki mowicie to co powiedzie na odkopywie półtora rocznych tematów???? Też mozna??? Oczywiście, że można. Jeśli ma to jakikolwiek sens, to nikt Ci tutaj tego nie wytknie. Na przykład in-box jakiegos modelu jest sobie od 1,5 roku powiedzmy, a ty zaczynasz sklejac wlasnie taki model. Masz jakis ogromny problem z jedna czescia i co robisz? Modlisz sie, zeby sie udalo, albo w ogole czesci nie przyklejasz, zostawiasz kola nie skrecajace sie, albo na przyklad zamkniete drzwi? Po to jest to forum, zebys sie mogl zapytac jak daną rzecz zrobic. Jesli jest to jakas informacja, ktora moze sie okazac przydatna rowniez dla innych, to piszesz zapytanie w temacie. Jesli chcesz tylko zapytac o jakas pierdołę, to wysylasz PW, odzywasz sie na GG, albo co tam sobie chcesz. Jeszcze inaczej jest w przypadku takich relacji w ktorych tylko piszesz swoja opinie na temat czyjegos modelu. Tak jak Bilonzo napisal czas zakonczyc OT. Nastepne posty nie na temat będą wywalane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Model piękny. Mam pytanie jedno jaką technikę zastosowałeś na drzwi że wyszła taka fajna imitacja skóry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Ta imitacja skóry to już była taka fakturka odlana na częściach, wystarczyło pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Sry za off topic , ale czy to Ty Serek sprzedajesz na allegro farbki , nazedzia i te 2 ostatnio zakupione maszyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Kruger co to za słowo nazedzia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Zapewne narzędzia każdemu przecież może zdarzyć się błąd. Ehe Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Nic tylko powiedziałem chciałem się spytać może mu o inne słowo chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Ja przepraszam za ten błąd , "r" i ogonek mi uciekł ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 27 Maja 2008 Autor Share Napisano 27 Maja 2008 Tak sprzedaje wszystko, koniec z modelarstwem może kiedyś do tego wróce jak już sobie życie ułoże . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Przykro mi , fajne wypuszczałes modele ze swojej stajni , ja tez niestety zawiesiłem działalność modelarską na jakiś czas , to sie okaże na jaki , ale wszystko spakowane do pudła i zostawione na lepsze czasy , pozdro i 3m sie , tylko nas nie opuszczaj ;) P.S. Pozdrów siostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi