Skocz do zawartości

Kenworth K100 + Tank Trailer - Revell 1:25

Serek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

podoba mi się model wielki + dla ciebie

Mam pytanko czy wiecie kiedy wyjdzie Iveco Stralis z jakiej kolwiek firmy

W tym roku prawdopodobnie nie, bo nie ma go w katalogu Italeri a Revell nie bedzie go robić!

Nie miejsce na takie pytania chłopaki

Model wypasiony. Cysterna bardzo fajna i świetnie się komponuje z Kenem. Jestem ciekaw tylko ile takich zestawów jeszcze powstanie?

• 3 weeks later...

A co wam w tym szanowni koledzy przepraszam bardzo się nie podoba? Nikt nigdzie nie napisał, że takich tematów nie wolno odkopywać. Jak już są założone, to są i nic nie przeszkadza jak ktoś wyrazi swoje zdanie na temat danego modelu.

Jak wam powiedzmy trzy osoby odpowiedzą na waszą galerię z modelem, a po 2 miesiącach znowu ktoś coś napisze, to co? Też go tak pogonicie jeśli wyrazi swój zachwyt?

Dokładnie tak jak napisał Praetorian... Żal mi Was chłopaki. Tyle mogę do Was powiedzeć. To forum jest po to, aby wyrażać swoje opinie niezależnie od tego kiedy powstał temat. Przez takich jak Wy niektórzy np. nowi użytkownicy mogą się zrazić do naszego forum (czego niechciałbym, bo forum jest wprost wspaniałe)... Ulży wam jak napiszecie coś na Kolegę z forum, który jak Wy to mówicie "odkopał temat"?. Weźcie się zastanówcie... Model jest naprawdę super i bardzo mi się podoba .

Pozdrawiam

Dokładnie tak jak napisał Praetorian... Żal mi Was chłopaki. Tyle mogę do Was powiedzeć. To forum jest po to, aby wyrażać swoje opinie niezależnie od tego kiedy powstał temat. Przez takich jak Wy niektórzy np. nowi użytkownicy mogą się zrazić do naszego forum (czego niechciałbym, bo forum jest wprost wspaniałe)... Ulży wam jak napiszecie coś na Kolegę z forum, który jak Wy to mówicie "odkopał temat"?. Weźcie się zastanówcie... Model jest naprawdę super i bardzo mi się podoba .

Pozdrawiam

Jeżeli tak chłopaki mowicie to co powiedzie na odkopywie półtora rocznych tematów???? Też mozna???

A musicie to komentować odrazu?. Nawet jeśli to nigdy nie zdażyło Wam się "odkopać" przez przypadek tematu?. Jeśli potrzbujesz się dowiedzieć jakąś informację o modelu to chyba możesz zapytać, bez względu na to ile czasu temu był on napisany...

Koniec OFF TOPICU, nie ciągnę tego wątku dalej, najwyżej niech się moderator wypowie na ten temat, bo ja tu nic nie mogę i nie każdy musi mnie słuchać hehehehehehe.

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Jeżeli tak chłopaki mowicie to co powiedzie na odkopywie półtora rocznych tematów???? Też mozna???

Oczywiście, że można. Jeśli ma to jakikolwiek sens, to nikt Ci tutaj tego nie wytknie.

Na przykład in-box jakiegos modelu jest sobie od 1,5 roku powiedzmy, a ty zaczynasz sklejac wlasnie taki model. Masz jakis ogromny problem z jedna czescia i co robisz? Modlisz sie, zeby sie udalo, albo w ogole czesci nie przyklejasz, zostawiasz kola nie skrecajace sie, albo na przyklad zamkniete drzwi?

Po to jest to forum, zebys sie mogl zapytac jak daną rzecz zrobic. Jesli jest to jakas informacja, ktora moze sie okazac przydatna rowniez dla innych, to piszesz zapytanie w temacie. Jesli chcesz tylko zapytac o jakas pierdołę, to wysylasz PW, odzywasz sie na GG, albo co tam sobie chcesz. Jeszcze inaczej jest w przypadku takich relacji w ktorych tylko piszesz swoja opinie na temat czyjegos modelu.

Tak jak Bilonzo napisal czas zakonczyc OT. Nastepne posty nie na temat będą wywalane.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...

Tak sprzedaje wszystko, koniec z modelarstwem może kiedyś do tego wróce jak już sobie życie ułoże .

Przykro mi , fajne wypuszczałes modele ze swojej stajni , ja tez niestety zawiesiłem działalność modelarską na jakiś czas , to sie okaże na jaki , ale wszystko spakowane do pudła i zostawione na lepsze czasy , pozdro i 3m sie , tylko nas nie opuszczaj ;)

P.S. Pozdrów siostre