Klapouch Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Panowie sklejam sobie spokojnie model tego zero i próbowałem dopasować osłonę silnika. To, że pasuje słabo jeszcze jakoś bym zrozumiał, ale chyba w moim pudełku są części z 2 różnych modeli ? Dolna części skrzydeł - wlot powietrza (?) jest jakby ... ucięty ? Brakuje środka. Mam nadzieje ze widać to na zdjęciach. Co robić ? Edytowane 8 Grudnia 2019 przez Klapouch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 8 Grudnia 2019 Share Napisano 8 Grudnia 2019 Trafił ci się egzemplarz z niedolewką. Też takiego kupiłem, tylko u mnie było jeszcze bardziej niedolane, bo aż chwyciło komorę podwozia. Albo strugasz we własnym zakresie albo do kosza. Lipa i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi