zloty Napisano 26 Grudnia 2019 Share Napisano 26 Grudnia 2019 Tym razem coś większego niż A-4. Ma być taki; Myślałem żeby zrobić ten hangar z drugiego planu , ale chyba jest za duży , przytłoczyłby nawet tak dużą maszynę jak 105tka. Zabrałem się za dyszę; Wnętrze pomalowane metalikiem; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 27 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2019 Modele F-toys to szybkość , precyzja i łatwość składania. Sklejony tylko kadłub, reszta elementów złożona na sucho! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 28 Grudnia 2019 Share Napisano 28 Grudnia 2019 Już jestem ciekaw, jak wysoko podniesiesz mi poprzeczkę Świetny patent z dyszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2019 (edytowane) No to dawaj Filip Phantona , dorzucę swojego i będziemy mieli mini projekt grupowy w projekcie grupowym. Tymczasem; Martin baker mk4 metamorfoza. Kabina będzie zamknięta więc nie spinam się za bardzo.Wykonałem niezbędne minimum , wyrównanie burty i jakieś tam boczne panele.Przyłożę się bardziej do tych wszystkich gratów na podszybiu. Usterzenie płytowe kiedy samolot jest na ziemi lekko opada , dlatego konieczne było odcięcie i wklejenie do kadłuba mocowania.Teraz mogę ustawić odpowiedni kąt. Korekty wymaga też mocowanie zewnętrznych belek pod skrzydłowych , jeśli nie chcemy obwiesić samolotu jak choinka.Tak samo trzeba zaszpachlować dziurę w kadłubie. Edytowane 29 Grudnia 2019 przez zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 29 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2019 Kończąc dzień , tron na glucie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 31 Grudnia 2019 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2019 Pytanie o kolory kamuflażu. W instrukcji zalecają zestawienie Gunze 302 , 303 , 72.Czyli jasny szaroniebieski i dwa odcienie zieleni. Na fotografiach ciemniejsza zieleń idzie ewidentnie w kierunku brązowego. Zastanawiam się czy te brązy to wynik oddziaływania słońca ?(dobrym przykładem jest Ju52 z krakowskiego muzeum , wygląda jak z Africa Korps ). A może Japończycy rąbnęli się w instrukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 2 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2020 Po podkładzie; 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 5 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2020 Prace w szoferce zakończone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 7 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2020 Moje drugie podejście do czarnego tła w 1:144. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi