carlito Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Cześć! Czytam o tych modelach okrętów, czytam i w 1/700 same brawa dla Flyhawka. No to by się uczyć przed modelami Cesarskiej Marynarki Wojennej wybór padł na USS Ward tejże firmy, zatem jest Pacyfik i tak. Brzydki jak nieszczęście, ale tu chyba zaczyna dochodzić do sytuacji, że jest tak brzydki, że aż ładny. Odpakowałem zatem model i... szok. Szczegółowość naprawdę robi na mnie duże wrażenie. Zabrałem się więc za to co najprostsze na samym początku, potem będziemy bawić się z coraz delikatniejszymi rzeczami. Większość elementów złożona na sucho do zdjęcia. W trakcie walk nad modelem doszło jeszcze do starcia z dywanowym potworem, który starał się pożreć działo 76 mm. Po 3 godzinach poszukiwań akcja zakończyła się sukcesem! Macie fotkę nieszczęśnika który był poszukiwany. No, to mam nadzieję, że dramatu nie ma. Ciąg dalszy nastąpi, bo skala mimo, że ma w sobie coś wręcz perwersyjnego, to jest bardzo przyciągająca. Pozdrawiam! Edytowane 5 Stycznia 2020 przez carlito 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Stycznia 2020 Share Napisano 5 Stycznia 2020 Rób rób, mój leży i czeka na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi