jiad Napisano 16 Stycznia 2020 Share Napisano 16 Stycznia 2020 W ostatnim czasie męczyłem taki model i postanowiłem się podzielić "efektem" pracy. Roboty mnóstwo z wnętrzem, ale zestaw fajnie dopracowany i daje dużo satysfakcji. Największą bolączką tego zestawu jest amunicja odlana razem ze stelażami. W każdym bądź razie model lepszy niż moje umiejętności malarskie, czy robienia zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 17 Stycznia 2020 Share Napisano 17 Stycznia 2020 Cosik to gąsienice zdają się za czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dark1 Napisano 23 Stycznia 2020 Share Napisano 23 Stycznia 2020 Piękny. Wspaniałe wnętrze. Jak prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jiad Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2020 Dzięki za miłe słowa, ale do "jak prawdziwe" to mi jescze daleko. Jest na tym forum jeden warsztat takiego tygryska w 1/16. Tam to ciężko zgadnąć czy to model czy zdjęcie z muzeum. Polecam. No i chyba muszę dokupić więcej pigmentów na gąsienice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi