Doberman Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 Witam Kupię model Lutzowa z Hellera w 1/400. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 20 Stycznia 2020 Share Napisano 20 Stycznia 2020 Mam takowego. Ile jest dla Ciebie wart? Do tego mam dedykowane lufy RB Model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 20 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2020 (edytowane) Nic do mnie nie przyszło, że ktoś odpowiedział na mój post? Po nocy wróciłem z pracy i dopiero zobaczyłem, że jest odpowiedź. Mam już Scheera i Grafa Spee z Hellera. Po prostu mnie powaliły szczegółowością i wiem czego spodziewać się po Lutzowie. Rozkminiam jeszcze cały czas temat pod ich budowę i mając na uwadze czego nie trzeba zmieniać w modelu to powiedziałbym, że max z wysyłką to powyżej stówy bym nie dał. Przegapiłem w mojehobby jak był za 39zł. Podaj swoją cenę, a może coś szukasz i machniom? Pozdrawiam Piotr Edytowane 21 Stycznia 2020 przez Doberman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 21 Stycznia 2020 Share Napisano 21 Stycznia 2020 Z lufami i wysyłką to bym oddał za 120. A jeśli chodzi o handel wymienny to co masz do zaproponowania z okrętów i pancerki w skali 1:35 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 21 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2020 Jednak odpuszczę sobie. Wyciągnąłem wypraski Grafa i Scheera z piwnicy i przyłożyłem do planów i jednak nie jestem jeszcze gotowy na walkę z nimi. Przepraszam za kłopot. Dziś przyszły do mnie dwa Deutschlandy z Fujimi w 1/700 i one będą pierwszymi modelami okrętów, które zbuduję. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 24 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2020 Witam Przemyślałem jeszcze raz sprawę i odkupię tego Lutzowa. Buduję modele dla siebie i ja przeżyję fakt skopanych proporcji kadłuba modelu. Natomiast na kadłubie pozmieniam co się da w miarę swoich możliwości i tyle, Akurat się dobrze składa syn ma teraz dwa tygodnie ferii to mi odpada wożenie na zajęcia poza lekcyjne, będzie czas na złożenie kadłubów i wyszlifowanie pokładów. Proszę o podanie danych do wpłaty na priwa. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 28 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2020 Straciłem już nadzieję na odkup Lutzowa od Iron Duke. Kupię model Lutzowa z Hellera w 1/400. Może komuś zalega? Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Duke Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 Sprawdź PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 28 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2020 Lutzow już do mnie płynie od Iron Duke. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi