Ar2r Napisano 15 Kwietnia 2008 Napisano 15 Kwietnia 2008 Wielkie gratulacje, udało ci się z tym Twoim "maluchem". Oby tak dalej. Cytuj
mike Napisano 21 Kwietnia 2008 Napisano 21 Kwietnia 2008 witam, popiram kornika, jakies klamoy ale bez przesady to nie dioramka... ogólnie rewelka..szacuneczek :] pzdr. Cytuj
Marudek Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Napisano 21 Kwietnia 2008 Dzieki chlopaki! Kurcze, jeszcze jedno wyroznienie. Zrobilem sobie screen save'a na pamiatke ArmiA - dzieki, ze od poczatku mnie dopingowales. Dziekuje tez za linki, ktore mi podales. Co prawda przy budowie BMki bazowalem na zdjeciach z netu, ale sciagnalem sobie juz kilka monografii. Nawet nie wiecie jak bardzo taki sukces potrafi uszczesliwic. Moja rodzinka w Polsce dopingowala mnie do tego stopnia, ze nie spali do ogloszenia wynikow. Nawet moja zona w koncu uwierzyla, ze to nie jest jakis tam sobie modelik, tylko unikat (nie ma takiego drugiego - bo to nie model z pudelka...). Na poczatku myslalem zeby za wygrana kupic aerograf. Ale potrzebny bylby tez kompresor... Poza tym mialbym problem z transportem (walizki mam zawsze wypchane do granic dopuszczalnego limitu, poza tym nie wolno przewozic zadnych cieczy). Dlatego postanowilem kupic aero i kompresor u siebie na miejscu, a wygrana spozytkowac na modele. EDIT: Faberge - ten od jajek? Nieee, mysle ze Marudek lepiej do mnie pasuje... Cytuj
spiton Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 Musze powiedzieć, ze bardzo fajna pierwsza strona:-)) Pozdrówa Marudek :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi