Ar2r Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Wielkie gratulacje, udało ci się z tym Twoim "maluchem". Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Gratuluję zdjęcia tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 witam, popiram kornika, jakies klamoy ale bez przesady to nie dioramka... ogólnie rewelka..szacuneczek :] pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Dzieki chlopaki! Kurcze, jeszcze jedno wyroznienie. Zrobilem sobie screen save'a na pamiatke ArmiA - dzieki, ze od poczatku mnie dopingowales. Dziekuje tez za linki, ktore mi podales. Co prawda przy budowie BMki bazowalem na zdjeciach z netu, ale sciagnalem sobie juz kilka monografii. Nawet nie wiecie jak bardzo taki sukces potrafi uszczesliwic. Moja rodzinka w Polsce dopingowala mnie do tego stopnia, ze nie spali do ogloszenia wynikow. Nawet moja zona w koncu uwierzyla, ze to nie jest jakis tam sobie modelik, tylko unikat (nie ma takiego drugiego - bo to nie model z pudelka...). Na poczatku myslalem zeby za wygrana kupic aerograf. Ale potrzebny bylby tez kompresor... Poza tym mialbym problem z transportem (walizki mam zawsze wypchane do granic dopuszczalnego limitu, poza tym nie wolno przewozic zadnych cieczy). Dlatego postanowilem kupic aero i kompresor u siebie na miejscu, a wygrana spozytkowac na modele. EDIT: Faberge - ten od jajek? Nieee, mysle ze Marudek lepiej do mnie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Musze powiedzieć, ze bardzo fajna pierwsza strona:-)) Pozdrówa Marudek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi