mirage3 Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Czy to znaczy, ze wloty w F-18E/F Hasegawy sa takie tragiczne, ze trzeba je wymieniac?Czy moze zestaw ten ma sluzyc przerobce starych Hornetow? Nie da się "starego" Horneta na Super przerobić A Hasegawa jak każda szanująca się obecnie firma poprostu zapomiała zrobić kanały dolotowe w F/A-18E/F ... taki psikus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Chodzi o to, że mają oddane wewnętrzne kanały dolotowe do silników. Kolega mirage3 jest fanem kanałów dolotowych, ja też, wiec pomyślałem ,że taki link może być ciekawy :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 A znacie ten model??? http://www.allegro.pl/item341485372_revell_f_a_c_eagle_noseart_kompletny_zestaw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Nio znamy Italerka w pudle Revella fajne malowanie Chippy-Ho ale jakoś druku kalek taka sobie Kiedyś dostałem takiego na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 widziałem na allegro horneta z fujimi. Faktycznie ma piękne kanały !!! Ja już myślę, jak zrobić kanały w mojej academy:-))) Mirage, masz jakieś sugestie???? Pytam oczywiście wszystkich :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Kwietnia 2008 Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Tak sobie myślałem zrobić kopię tych z Fujimi... A jeszcze w temacie Hornetów... Aires zrobił komory podwozia do modelu Hasegawy, trzeba sprawę zbadać bo może do Academy da się to to wpakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 I tak trzeba zrobić komory podwozia głównego w academy, bo te co są ,są stanowczo za płytkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominicus Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam! Mam nadzieję że autor powyższego topicu nie będzie miał nic przeciwko temu żebym umieszczał tutaj ewentualny postęp prac nad swoim samolotem. Ten sam model. http://img171.imageshack.us/my.php?image=dscf5374li6.jpg http://img171.imageshack.us/my.php?image=dscf5375br4.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 30 Kwietnia 2008 Share Napisano 30 Kwietnia 2008 A nie możesz założyć osobnej relacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 A nie możesz założyć osobnej relacji?Dobrze by było, Dominicus, żebyś założył własną relację, bo nawet jeśli autor tego topicu zgodzi się na Twoje zdjęcia, to i tak będzie problem, bo czytającym będzie się mieszało, które zdjęcia są czyje. A jeśli będą dwie relacje, to zawsze będzie można otworzyć sobie obie w osobnych oknach/kartach/panelach i wszystko będzie poukładane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 1 Maja 2008 Share Napisano 1 Maja 2008 Na takie okazje mamy dział WARSZTAT - nie ma potrzeby przeprowadzania rewolucji na forum ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi