FAHR Napisano 2 Lutego 2020 Share Napisano 2 Lutego 2020 Model przeleżał w stanie 40% ukompletowania przez około 4 lata na szafie, zbierając tylko kurz. Za namową żony postanowiłem zrobić z tym porządek i w ciągu 3 dni posklejałem go do kupy i pomalowałem, nie wdając się już w dalsze przeróbki. Teraz będzie zbierał kurz w gablocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 2 Lutego 2020 Share Napisano 2 Lutego 2020 Całkiem ładny. Parę drobnych uwag "czepialskiego": - lina z tyłu (ostatnia fotka) nienaturalnie wygięta. To się tak nie ułoży, w naturze sztywność giętna liny jest "okołozerowa". Chyba była ukształtowana do przełożenia przez belkę do wyciągania z błota, której trochę brakuje - kopeć przy wydechach nawet jak na rosyjskie diesle moim prywatnym zdaniem ciut nadmierny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 3 Lutego 2020 Autor Share Napisano 3 Lutego 2020 Belki nie ma, bo na algierskiej pustyni nie ma błota;) Diesel lubi dymić, a chciałem jeszcze dodać zacieki z oleju. Liny mają dość delikatny łuk, one tak jeżdżą w takim ustawieniu zaczepione o tylne haki i zaczepy na błotnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi