bart207skw Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 Witam. Przepraszam, że tu ale to w końcu skrawek forum dla śmigieł. czy ktoś wie gdzie kupić model tej firmy? w sumie nawet ciężko znaleźć mi ich w necie. Interesuje mnie ich Robinson r44 w 1/72 idealny do naszej Staży Granicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 Modele tej firmy kupić można, może na jakimż E-bay'ju. Jeżeli bardzo uda, bo człowiek, który robił te modele, zmarł jakież 15 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 7 godzin temu, bart207skw napisał: Interesuje mnie ich Robinson r44 w 1/72 Takiego Robinsona ma w zapowiedziach Stransky. Inna sprawa, że zapowiadają go już od 2018... https://www.scalemates.com/kits/stransky-str7201-robinson-r-44-astro-raven--1194077 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi