jpl Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 Zatem Jak skończony. Warsztat jest tutaj. Bardzo dobry model, skleja się w zasadzie bezproblemowo. Poziom światowy. Jedyny moment, gdzie trzeba się naprawdę mocno przyłożyć, to podwozie. Miłego oglądania! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 7 Lutego 2020 Share Napisano 7 Lutego 2020 (edytowane) Wydaje mi się, ze podwozie w montażu wiele się nie różni od tego Plastykowego, czyli da się spoko, tylko trochę cierpliwości. A robota bardzo fajna, model prezentuje się ... może nie efektownie, bo to nie jest efektowny model, ale po prostu solidnie - sensowny łoś, staranne wykonczenie itp. Co do zachwytów nad samym modelem - nie robiłem to nie wiem, na ramkach wygląda lepiej niż dobrze. Części co prawda zbyt dużo nie ma, ale Jaki nadmiarem skomplikowania i w oryginale nie grzeszyły - to był prosty, frontowy myśliwiec. Aha, mam wrażenie, że przy wklejaniu rurki Pitota chyba Ci trochę kleju na skrzydło poszlo, bo na zdjęciu jest taka różowawa plama w okolicy jej podstawy - a moze to tylko apteczne złudzenie ludzkiego oka . Za to chyba już zludzeniem nie jest że sam ten element jest gruby jak dyszel z wozu drabiniastego i nie wiem, czy nie warto by bylo go wymienić na coś subtelniejszego. Tak czy tak - podoba mi się Edytowane 7 Lutego 2020 przez WujekAlice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 14 Lutego 2020 Autor Share Napisano 14 Lutego 2020 Dzięki! Pewne niedociągnięcia zawsze mogą się znaleźć. Dobrze że je wyłapałeś. Postaram się w kolejnych modelach inaczej to rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi