Jery Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 Witam, Przedstawiam model Blazer'a firmy ESCI, z dodatkowym zestawem z Black Dog'a: Miniatura zaczęta w pierwszej połowie lat 90-tych... skończyła tak: Miał być w miarę czysty, ale zasugerowałem i się zdjęciami z publikacji Desert Eagel (zdjęcia w celach poglądowych i dyskusji)... i według mnie przesadziłem Coś tam pokombinowałem z wkładem własnym, ale nie usunąłem największej wady zestawu, czyli układu jezdnego z nierozdzielonym blokiem kół. Koła były solidnie wklejone lata temu i nie ośmieliłem się już ich wyrywać. Zapraszam do komentowania... żadnej krytyki się nie boję Cytuj
Adamo722 Napisano 9 Lutego 2020 Napisano 9 Lutego 2020 Nawet na ten babol nie zwróciłem uwagi ale na farbę, którą malowałeś tak. Popatrz na zdjęcia i na model ale chyba nie o to chodziło, myślę że malowałeś pędzlem i nad tym musisz popracować. Wszystko przed tobą 1 Cytuj
Jery Napisano 10 Lutego 2020 Autor Napisano 10 Lutego 2020 Że nie o to chodziło to napisałem Malowane aero, farbkami AMMO i to wyszło w miarę ok w/g mnie, przesadziłem z pigmentami które dały taki niepożądany efekt, szczególnie w tej skali. Teraz zrobiłbym to inaczej, efekty kurzu i piasku próbowałbym osiągnąć olejami, co dało by większą kontrolę. Nie najlepsze zdjęcia w makro trochę przesadzają i "na żywo" nie wygląda to tak źle, ale fakt, efekt nie satysfakcjonuje mnie. Każda opinia jest dla mnie cenna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi