Bengal Napisano 11 Lutego 2020 Share Napisano 11 Lutego 2020 Bry, 2 w tym roku model, zaczęty w poprzednim. Grubszy temat, bo nie chciałem tego ale parę osób skłoniło mnie do tego wielkie elo dla http://humvee-models.com/ za najlepsza pomoc jaką mógłbym dostać dla Grzegorza, Zderzak, Tomek, makinen,maverick , skinn3r, Kubisz Jeśli zapomniałem o kimś to wybacz zdjęcia na których się wzorowałem plus pozostałe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Lutego 2020 Share Napisano 11 Lutego 2020 Siema, brawo za humvee i za odwzorowanie konkretnego wozu... Jak to u Ciebie, czysto, schludnie, równo zmalowane. Kalki ładnie siadły na powierzchniach. Mały minus za wash - miejscami nierówno wytarty, pojawia się i znika, tutaj mogłeś się trochę bardziej przyłożyć. Ja osobiście przeciągnął bym go trochę suchym pędzlem, ale to już jak kto lubi. Chyba najsłabszym elementem galerii są zdjęcia - wygląda na to, że miałeś trochę za ciemno za oknem. Aż prosi się o wykadrowanie, rozjaśnienie i podkręcenie ostrości. Sam model na duży plus (tym większy za poprawienie błędów zestawu). Dajesz z Ukraińcem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Lutego 2020 Share Napisano 11 Lutego 2020 (edytowane) Żebym nie był gołosłowny, jeśli chodzi o prezentację zdjęć - wrzucam 3 fotki obrobione w ciągu 5 minut (od pobrania do zamieszczenia - bez wielkiego przykładania się) - taka mała rzecz a cieszy: Edytowane 11 Lutego 2020 przez mandrivecs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 11 Lutego 2020 Autor Share Napisano 11 Lutego 2020 W ssumie nie nic powiem bo mi się nie chciało akurat brak czasu i chęci na robienie galerii dziękuję Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 11 Lutego 2020 Share Napisano 11 Lutego 2020 (edytowane) 2 godziny temu, Bengal napisał: W ssumie nie nic powiem bo mi się nie chciało akurat brak czasu i chęci na robienie galerii dziękuję Mariusz Galeria oddaje całą pracę włożoną w model. Choć byś polepił cudo, to jeśli nie przyłożysz się do zdjęć, to nikt nie zauważy ogromu włożonej pracy. A jak to mawiał mój dawny dyrektor: jeśli zrobisz kupę i zapakujesz ją w złoty papierek to sprzedasz ją za dobre pieniądze. Taka anegdota. Zdjęcia są rozjaśnione i wykadrowane. Edytowane 11 Lutego 2020 przez mandrivecs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi