Marcin M. Napisano 20 Lutego 2020 Share Napisano 20 Lutego 2020 Pierwsze popiersie w tym roku! Malowane jak zwykle akrylami, VGC i Citadelami. Freehandy na marynarce wg dzieł Mistrza - Starry Night i Bedroom in Arles. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 Super.Madame Fanny wołała na niego Bobbi.Bo Vincent jakoś nie pasowało do niego.I mówił jej,że jak nie wyjdzie za niego to sobie coś odetnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Lutego 2020 Autor Share Napisano 21 Lutego 2020 3 minuty temu, push-up78 napisał: Super.Madame Fanny wołała na niego Bobbi.Bo Vincent jakoś nie pasowało do niego.I mówił jej,że jak nie wyjdzie za niego to sobie coś odetnie. Hehe nie znałem tej historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 21 Lutego 2020 Share Napisano 21 Lutego 2020 1 minutę temu, Marcin M. napisał: Hehe nie znałem tej historii To było w odcinku jak Rene dowiedział się ,że wisiał w restauracji oryginalny Van Gogh jak zajumał go generałem Von Klinkerhofenem po rozmowie z Gruberem czy to faktycznie oryginał . Potem żalił się Rene ,że cały czas mieli oryginalnego Van Gogha i nikt mu nic nie powiedział w rozmowie z Matką Madame Edith Opisała historię jak spotykała się z Vincentem. Ale pocycek eleganci i wykonanie.Kto go produkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Lutego 2020 Autor Share Napisano 21 Lutego 2020 46 minut temu, push-up78 napisał: Ale pocycek eleganci i wykonanie.Kto go produkuje? Dzięki. Produkował Limbo Miniatures z Australii. Zszedł był im chyba, bo na stronie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi