martinello Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Witam Poszukuję ogniw z zestawu ATL-01 Friula. Liczę na to, że ktoś wykorzystał ten zestaw w modelu i zostały mu nadmiarowe sztuki, bo na T-5# potrzeba ok. 180 sztuk a producent daje ok. 220 w pudełku. Przygarnę za koszty przesyłki, Kupię, lub wymienię za coś do shermanów (części i kalki), pattonów (części i kalki) oraz T-5# ( części i kalki). Na przykład za pozostałe ok. 40 sztuk proponuję cały komplet takich samych ogniw z modelu Type 69 Hobbybosa. Są wycięte i oszlifowane, gotowe do klejenia Kontakt - proszę na mojego maila marcinbb2@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Atl-11 wchodzą w grę czy to nie ta bajka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 29 Lutego 2020 Autor Share Napisano 29 Lutego 2020 Dzięki za czujność, ale to inna bajka - późne gąsienice RMSh. Masz cały komplet czy resztówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Ja uzylem takich do T-62. Zobacze czy coś zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 29 Lutego 2020 Autor Share Napisano 29 Lutego 2020 Dzięki, czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 1 Marca 2020 Share Napisano 1 Marca 2020 Resztę po T55amv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 1 Marca 2020 Share Napisano 1 Marca 2020 (edytowane) Mam 46 sztuk. W tym jedno jest minimalnie z boku niedolane i 3 są po oksydzie. Acha, prawie brak drutu. Edytowane 1 Marca 2020 przez Przemek Przybulewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 1 Marca 2020 Autor Share Napisano 1 Marca 2020 (edytowane) poszedł priv Enten - dzięki, ale nie tych szukam. Takie jak Twoje RMSh mam na jeden planowany przeze mnie czołg. Te wcześniejsze ATL-01 potrzebuję na cztery modele... Edytowane 1 Marca 2020 przez martinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Marca 2020 Autor Share Napisano 9 Marca 2020 Dzięki Przemek - dotarło. Szukam dalej, bo potrzebuję jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Marca 2020 Autor Share Napisano 9 Marca 2020 (edytowane) W zamian za poszukiwany przeze mnie secik gąsienic proponuję np. jedno malowanie z tego zestawu -> http://www.echelonfd.com/firstfrontier/D356216.htm lub taki zestaw blaszek -> https://www.scalemates.com/kits/aber-35g29-grilles-russian-tank-t-55a-also-t-55-enigma--601493 (pasuje tylko do modelu Tamiya) Edytowane 9 Marca 2020 przez martinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2020 up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 31 Marca 2021 Autor Share Napisano 31 Marca 2021 Nadal aktualne - szukam jeszcze paru ogniw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi