Mierzu Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Jak w temacie.Potrzebuję dosłownie cztery sztuki białych balkenkreuz.Zapłacę za przesyłkę albo kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Do jakiego samolotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Lutego 2020 Autor Share Napisano 29 Lutego 2020 Sciślej rzecz ujmująć to do tanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 6 minut temu, Mierzu napisał: Sciślej rzecz ujmująć to do tanka. Czyli chcesz kalki do zbiornika.Rozumiem że chodzi o Ta 152.Sprawdzę i dam znać.Powinno coś być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 25 minut temu, Xmen napisał: Czyli chcesz kalki do zbiornika.Rozumiem że chodzi o Ta 152.Sprawdzę i dam znać.Powinno coś być. Chyba jednak chodzi mu o czołg.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Dobra pośmialiśmy się i starczy.Myślę że kolega się nie obraził.Teraz poważnie.Niestety nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Lutego 2020 Autor Share Napisano 29 Lutego 2020 Jestem strasznie obrażony i zbulwersowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Lutego 2020 Autor Share Napisano 29 Lutego 2020 Dobra,temat do zamknięcia.Znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi