adamkijak Napisano 1 Kwietnia 2008 Share Napisano 1 Kwietnia 2008 Hej witam, przedstawiam 20 minutowy model revella. Bede musial troszke podszlifowac i pomalowac niektore elementy zeby nie wygladal jak zabawka. Potem moze jakis wash i troche obic. Na koniec bedzie jakas malutka, ciekawa podstawka czy cos. Traktuje ten model relaksacyjnie. cdn... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Skądś już ten model znam ;) -> LINK. Też mi zajął chyba 20 minut... [edit]Poprawiłem link[/edit] Pozdrawiam Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 A rakiety są, tylko się schowały do fotografii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 A rakiety są, tylko się schowały do fotografii?U kolegi adamkijak, czy u mnie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 gulus napisał: A rakiety są, tylko się schowały do fotografii? U kolegi adamkijak, czy u mnie? Ciezko powiedziec bo na obydwu je widac. W sumie to tak na szybko kuknelem do filmu (bardzo ciezko je tam znalesc) i tam sie okazuje ze zupelnie inne barwy te cuda maja, wiec bedzie malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Ciezko powiedziec bo na obydwu je widac.Też mi się właśnie tak wydaje. Nie wiem więc, o co Gulusowi chodziło z tym pytaniem...W sumie to tak na szybko kuknelem do filmu (bardzo ciezko je tam znalesc) i tam sie okazuje ze zupelnie inne barwy te cuda maja' date=' wiec bedzie malowanko.[/quote']Możesz zapodać jakimś screenem? Bo może i ja sobie je przemaluję, skoro są niezgodne z realiami filmu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Ok stary : Generalnie ciemnawe troche te screeny, ale mysle ze powinien wygladac raczej tak: http://images.entertainmentearth.com/%5CAUTOIMAGES%5CRA38362lg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Ajj, przepraszam bojsy, jak pisałem posta, to nie widziałem ostatniej fotki, tam faktycznie są obie rakiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 3 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2008 pierwsze postepy w przemalowywaniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Encarius Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Ładny brudno - szary kolorek, jakiej farby użyłeś, bo szarości z pactry której używam są właściwie niebieskawe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 Ładny brudno - szary kolorek, jakiej farby użyłeś, bo szarości z pactry której używam są właściwie niebieskawe.. Witam najpierw zrobilem cieniowanie czarnym kolorem, potem pokrylem wszystko Xf-66 light grey firmy Tamyia. Dzisiaj sprobowalem bialego koloru z zestawu farbek akrylowych revella i musze powiedziec ze shit. Pare dalszych fotek z postepu prac zdjecia robilem jak farbabyla jeszcze mokra miejscami: Cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 W której częsci ST był ten pojazd???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2008 W której częsci ST był ten pojazd???? Czesc III Zemsta Sithow, na samym poczatku podczas bitwy o Coruscant, lacznie moze z 3 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 W której częsci ST był ten pojazd????ST? Czym może być skrót ST? Star Trek? Hmmm... jeśli tak, to chyba nie ten film... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Dumo napisał: W której częsci ST był ten pojazd???? ST? Czym może być skrót ST? Star Trek? Hmmm... jeśli tak, to chyba nie ten film... HA dobre nie zalapalem moze chodzilo mu o Star Twars albo cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam, juz prawie skonczylem przemalowywanie i powiem ze gdyby nie ta g...a farba revella ktora jest gesta jak p...a niedzwiedza to i moze by cos wyszlo, a tak prosze o to efekty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Po tym "czołgu" dostałeś jakiegoś kopa jakościowego :-)) Patrze co będzie dalej :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Po tym "czołgu" dostałeś jakiegoś kopa jakościowego :-))Patrze co będzie dalej :-)) No niewiem Spiton jezeli to ironia to spoko bo ja nie jestem z niego w ogole zadowolony. Dzisiaj popracowalem nad podstawka. W miejsce tej dziury przyjdzie jeszcze pare czesci. cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 HA dobre nie zalapalem moze chodzilo mu o Star Twars albo cos takiego. Ups pomyliłem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2008 Ups pomyliłem się... Spoko zdarza sie. Droid skonczony i moge spokojnie dokonczyc pomysl na podstawke. Nie podobaly mi sie "oczy" w tym co zaprezentowal revell wiec zrobilem swoje. cdn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 7 Sierpnia 2009 Share Napisano 7 Sierpnia 2009 I jak postępy w budowie? Bo coś ucichło... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2009 I jak postępy w budowie? Bo coś ucichło... Pozdrawiam o kurcze Kermit, nawet zapomnialem o tym watku. Podstawki nigdy nie skonczylem, zabraklo weny, a potem poszly inne pomysly na inne modele i tak juz zostalo. Musialem pozbyc sie czesci modeli ze wzgledu na brak miejsca na gablotke i sprzedalem wszystkie moje Star-Warsy na ebay-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi