Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej witam, przedstawiam 20 minutowy model revella. Bede musial troszke podszlifowac i pomalowac niektore elementy zeby nie wygladal jak zabawka. Potem moze jakis wash i troche obic. Na koniec bedzie jakas malutka, ciekawa podstawka czy cos. Traktuje ten model relaksacyjnie.

4322ca9ec17f6525.jpg

9e709fa359fa1060.jpg

5fed59a84eab27c1.jpg

5a3206b3dfab339a.jpg

cdn...

pozdrawiam

Napisano (edytowane)

Skądś już ten model znam ;) -> LINK. Też mi zajął chyba 20 minut...

[edit]Poprawiłem link[/edit]

Pozdrawiam

Edytowane przez Gość
Napisano
A rakiety są, tylko się schowały do fotografii?
U kolegi adamkijak, czy u mnie?

Pozdrawiam

Napisano
gulus napisał:

A rakiety są, tylko się schowały do fotografii?

U kolegi adamkijak, czy u mnie?

Ciezko powiedziec bo na obydwu je widac.

W sumie to tak na szybko kuknelem do filmu (bardzo ciezko je tam znalesc) i tam sie okazuje ze zupelnie inne barwy te cuda maja, wiec bedzie malowanko.

Napisano
Ciezko powiedziec bo na obydwu je widac.
Też mi się właśnie tak wydaje. Nie wiem więc, o co Gulusowi chodziło z tym pytaniem...
W sumie to tak na szybko kuknelem do filmu (bardzo ciezko je tam znalesc) i tam sie okazuje ze zupelnie inne barwy te cuda maja' date=' wiec bedzie malowanko.[/quote']Możesz zapodać jakimś screenem? Bo może i ja sobie je przemaluję, skoro są niezgodne z realiami filmu...

Pozdrawiam

Napisano

Ajj, przepraszam bojsy, jak pisałem posta, to nie widziałem ostatniej fotki, tam faktycznie są obie rakiety.

Napisano

Ładny brudno - szary kolorek, jakiej farby użyłeś, bo szarości z pactry której używam są właściwie niebieskawe..

Napisano
Ładny brudno - szary kolorek, jakiej farby użyłeś, bo szarości z pactry której używam są właściwie niebieskawe..

Witam najpierw zrobilem cieniowanie czarnym kolorem, potem pokrylem wszystko Xf-66 light grey firmy Tamyia.

Dzisiaj sprobowalem bialego koloru z zestawu farbek akrylowych revella i musze powiedziec ze shit.

Pare dalszych fotek z postepu prac zdjecia robilem jak farbabyla jeszcze mokra miejscami:

0c0128d87f3d9414.jpg

38358c020647240d.jpg

b71aa03cd2d67d1f.jpg

Cdn...

Napisano
W której częsci ST był ten pojazd????
ST? Czym może być skrót ST? Star Trek? Hmmm... jeśli tak, to chyba nie ten film...

Pozdrawiam

Napisano
Dumo napisał:

W której częsci ST był ten pojazd????

ST? Czym może być skrót ST? Star Trek? Hmmm... jeśli tak, to chyba nie ten film...

HA dobre nie zalapalem moze chodzilo mu o Star Twars albo cos takiego.

Napisano

Witam, juz prawie skonczylem przemalowywanie i powiem ze gdyby nie ta g...a farba revella ktora jest gesta jak p...a niedzwiedza to i moze by cos wyszlo, a tak prosze o to efekty:

ceb9e1f62c77afe5.jpg

d56be54f329cda55.jpg

0493f6f4af6c0e12.jpg

afeb4c86e7451512.jpg

Napisano

Po tym "czołgu" dostałeś jakiegoś kopa jakościowego :-))

Patrze co będzie dalej :-))

Napisano
Po tym "czołgu" dostałeś jakiegoś kopa jakościowego :-))

Patrze co będzie dalej :-))

No niewiem Spiton jezeli to ironia to spoko bo ja nie jestem z niego w ogole zadowolony.

Dzisiaj popracowalem nad podstawka. W miejsce tej dziury przyjdzie jeszcze pare czesci.

8573b09c59768251.jpg

66d32335aa7e2ff2.jpg

cdn...

Napisano
HA dobre nie zalapalem moze chodzilo mu o Star Twars albo cos takiego.

Ups pomyliłem się...

Napisano
Ups pomyliłem się...

Spoko zdarza sie. Droid skonczony i moge spokojnie dokonczyc pomysl na podstawke. Nie podobaly mi sie "oczy" w tym co zaprezentowal revell wiec zrobilem swoje.

703e598c2cb2314b.jpg

f41641f121687b74.jpg

bc972f4237e8bc24.jpg

844ab1564287f914.jpg

cdn...

• 1 year later...
Napisano

I jak postępy w budowie? Bo coś ucichło...

Pozdrawiam

Napisano
I jak postępy w budowie? Bo coś ucichło...

Pozdrawiam

o kurcze Kermit, nawet zapomnialem o tym watku. Podstawki nigdy nie skonczylem, zabraklo weny, a potem poszly inne pomysly na inne modele i

tak juz zostalo. Musialem pozbyc sie czesci modeli ze wzgledu na brak miejsca na gablotke i sprzedalem wszystkie moje Star-Warsy na ebay-u.