adamkijak Napisano 1 Kwietnia 2008 Napisano 1 Kwietnia 2008 Hej witam, przedstawiam 20 minutowy model revella. Bede musial troszke podszlifowac i pomalowac niektore elementy zeby nie wygladal jak zabawka. Potem moze jakis wash i troche obic. Na koniec bedzie jakas malutka, ciekawa podstawka czy cos. Traktuje ten model relaksacyjnie. cdn... pozdrawiam Cytuj
Kermit Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Skądś już ten model znam ;) -> LINK. Też mi zajął chyba 20 minut... [edit]Poprawiłem link[/edit] Pozdrawiam Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj
gulus Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 A rakiety są, tylko się schowały do fotografii? Cytuj
Kermit Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 A rakiety są, tylko się schowały do fotografii?U kolegi adamkijak, czy u mnie? Pozdrawiam Cytuj
adamkijak Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Napisano 2 Kwietnia 2008 gulus napisał: A rakiety są, tylko się schowały do fotografii? U kolegi adamkijak, czy u mnie? Ciezko powiedziec bo na obydwu je widac. W sumie to tak na szybko kuknelem do filmu (bardzo ciezko je tam znalesc) i tam sie okazuje ze zupelnie inne barwy te cuda maja, wiec bedzie malowanko. Cytuj
Kermit Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Ciezko powiedziec bo na obydwu je widac.Też mi się właśnie tak wydaje. Nie wiem więc, o co Gulusowi chodziło z tym pytaniem...W sumie to tak na szybko kuknelem do filmu (bardzo ciezko je tam znalesc) i tam sie okazuje ze zupelnie inne barwy te cuda maja' date=' wiec bedzie malowanko.[/quote']Możesz zapodać jakimś screenem? Bo może i ja sobie je przemaluję, skoro są niezgodne z realiami filmu... Pozdrawiam Cytuj
adamkijak Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Napisano 2 Kwietnia 2008 Ok stary : Generalnie ciemnawe troche te screeny, ale mysle ze powinien wygladac raczej tak: http://images.entertainmentearth.com/%5CAUTOIMAGES%5CRA38362lg.jpg Cytuj
gulus Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Ajj, przepraszam bojsy, jak pisałem posta, to nie widziałem ostatniej fotki, tam faktycznie są obie rakiety. Cytuj
adamkijak Napisano 3 Kwietnia 2008 Autor Napisano 3 Kwietnia 2008 pierwsze postepy w przemalowywaniu: Cytuj
Encarius Napisano 4 Kwietnia 2008 Napisano 4 Kwietnia 2008 Ładny brudno - szary kolorek, jakiej farby użyłeś, bo szarości z pactry której używam są właściwie niebieskawe.. Cytuj
adamkijak Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Napisano 4 Kwietnia 2008 Ładny brudno - szary kolorek, jakiej farby użyłeś, bo szarości z pactry której używam są właściwie niebieskawe.. Witam najpierw zrobilem cieniowanie czarnym kolorem, potem pokrylem wszystko Xf-66 light grey firmy Tamyia. Dzisiaj sprobowalem bialego koloru z zestawu farbek akrylowych revella i musze powiedziec ze shit. Pare dalszych fotek z postepu prac zdjecia robilem jak farbabyla jeszcze mokra miejscami: Cdn... Cytuj
adamkijak Napisano 4 Kwietnia 2008 Autor Napisano 4 Kwietnia 2008 W której częsci ST był ten pojazd???? Czesc III Zemsta Sithow, na samym poczatku podczas bitwy o Coruscant, lacznie moze z 3 minuty. Cytuj
Kermit Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 W której częsci ST był ten pojazd????ST? Czym może być skrót ST? Star Trek? Hmmm... jeśli tak, to chyba nie ten film... Pozdrawiam Cytuj
adamkijak Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Napisano 5 Kwietnia 2008 Dumo napisał: W której częsci ST był ten pojazd???? ST? Czym może być skrót ST? Star Trek? Hmmm... jeśli tak, to chyba nie ten film... HA dobre nie zalapalem moze chodzilo mu o Star Twars albo cos takiego. Cytuj
adamkijak Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam, juz prawie skonczylem przemalowywanie i powiem ze gdyby nie ta g...a farba revella ktora jest gesta jak p...a niedzwiedza to i moze by cos wyszlo, a tak prosze o to efekty: Cytuj
spiton Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Po tym "czołgu" dostałeś jakiegoś kopa jakościowego :-)) Patrze co będzie dalej :-)) Cytuj
adamkijak Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Napisano 6 Kwietnia 2008 Po tym "czołgu" dostałeś jakiegoś kopa jakościowego :-))Patrze co będzie dalej :-)) No niewiem Spiton jezeli to ironia to spoko bo ja nie jestem z niego w ogole zadowolony. Dzisiaj popracowalem nad podstawka. W miejsce tej dziury przyjdzie jeszcze pare czesci. cdn... Cytuj
Dumo Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 HA dobre nie zalapalem moze chodzilo mu o Star Twars albo cos takiego. Ups pomyliłem się... Cytuj
adamkijak Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Napisano 7 Kwietnia 2008 Ups pomyliłem się... Spoko zdarza sie. Droid skonczony i moge spokojnie dokonczyc pomysl na podstawke. Nie podobaly mi sie "oczy" w tym co zaprezentowal revell wiec zrobilem swoje. cdn... Cytuj
Kermit Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 I jak postępy w budowie? Bo coś ucichło... Pozdrawiam Cytuj
adamkijak Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Napisano 8 Sierpnia 2009 I jak postępy w budowie? Bo coś ucichło... Pozdrawiam o kurcze Kermit, nawet zapomnialem o tym watku. Podstawki nigdy nie skonczylem, zabraklo weny, a potem poszly inne pomysly na inne modele i tak juz zostalo. Musialem pozbyc sie czesci modeli ze wzgledu na brak miejsca na gablotke i sprzedalem wszystkie moje Star-Warsy na ebay-u. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi