Złośliwiec Napisano 4 Marca 2020 Share Napisano 4 Marca 2020 Panowie napiszę krótko. Niestety jestem zmuszony ostrzec was przed robieniem zakupów z Blue Square Models. Dokonałem zamówienia poprzez stronę na FB kilku modeli. Pieniądze przelałem na podane konto 20 października 2019 i do dziś nie otrzymałem zamówionych modeli pomimo zapewnień, że już za chwilę, że do końca tygodnia... Ja sprawę postanowiłem zgłosić na Policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 4 Marca 2020 Share Napisano 4 Marca 2020 Ta ich strona to wygląda jakby na szybko była robiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 9 Marca 2020 Share Napisano 9 Marca 2020 Również ostrzegam. Przelew w podobnym okresie, pazdziernik. Długi długi czas cisza, brak odpowiedzi na wiadomosci. Zwrotny przelew dostalem w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi