Złośliwiec Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Panowie napiszę krótko. Niestety jestem zmuszony ostrzec was przed robieniem zakupów z Blue Square Models. Dokonałem zamówienia poprzez stronę na FB kilku modeli. Pieniądze przelałem na podane konto 20 października 2019 i do dziś nie otrzymałem zamówionych modeli pomimo zapewnień, że już za chwilę, że do końca tygodnia... Ja sprawę postanowiłem zgłosić na Policję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Ta ich strona to wygląda jakby na szybko była robiona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert72 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Również ostrzegam. Przelew w podobnym okresie, pazdziernik. Długi długi czas cisza, brak odpowiedzi na wiadomosci. Zwrotny przelew dostalem w lutym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts