Gościu Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Witam. Tygrys Revell 1:72 A tak wyglądał jeszcze wczoraj: pzdr RJ Cytuj
kornik_69 Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Sam czołg całkiem w porządku,ale ta scenka lekko pustawa... Cytuj
Gościu Napisano 3 Kwietnia 2008 Autor Napisano 3 Kwietnia 2008 Podstawka pochodzi od umarlaka,gotowca-Dragona(nie jest moim dziełem) pzdr Cytuj
Pafica Napisano 3 Kwietnia 2008 Napisano 3 Kwietnia 2008 Ojcik, przepraszam post mi się zdublował. Przy okazjii zauważyłem, że domek lewituję nad ziemią. Ale to drobny minus. Cytuj
Wladek Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Prezentuje się naprawdę bardzo efektownie Pzdr Cytuj
tomek14147 Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Bardzo fajny KT (chciałbym, żeby mój tak wyglądał). Podoba mi się podstawka, wie ktoś, gdzie można takową zakupić? Cytuj
Gościu Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Napisano 5 Kwietnia 2008 Bardzo fajny KT (chciałbym, żeby mój tak wyglądał). Podoba mi się podstawka, wie ktoś, gdzie można takową zakupić? Takie podstawki,kupujesz wraz z tzw gotowcami,firmy Dragon. Są tego masy w sklepach internetowych, serwisach aukcyjnych itp. Wpisz po prostu w wyszukiwarce np. google "dragon" i tam poszperaj. Co do wyglądu czołgu Twój-mój. Myślisz, że moje początkowe modele od razu wyglądały tak, jak te teraz? Nie wniosę nic nowego pisząc,iż praktykując (czyt. składając) będziesz podnosił Swoje umiejętności. Zaczniesz zmieniać techniki jak i klejenia,tak i malowania. Spróbuj poczytać w sieci jak robią to inni(nie wiesz, pytaj), co możesz wnieść w kolejną pracę nowego, rób to stopniowo(nie wszystko na raz). Możesz mi wierzyć, lub nie..ale niejednokrotnie podczas tych prac będziesz się cofał sześć kroków w tył, robiąc 1 na przód. pzdr i życzę powodzenia ! Rafał Cytuj
tomek14147 Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Dzięki za odpowiedź i rady. Przydadzą się, bo jak na razie to nie mam zamiaru tak szybko kończyć z modelarstwem. Pozdrawiam. Tomek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi