Gościu Napisano 2 Kwietnia 2008 Share Napisano 2 Kwietnia 2008 Witam. Tygrys Revell 1:72 A tak wyglądał jeszcze wczoraj: pzdr RJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Sam czołg całkiem w porządku,ale ta scenka lekko pustawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Podstawka pochodzi od umarlaka,gotowca-Dragona(nie jest moim dziełem) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Naprawdę czołg jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 3 Kwietnia 2008 Share Napisano 3 Kwietnia 2008 Ojcik, przepraszam post mi się zdublował. Przy okazjii zauważyłem, że domek lewituję nad ziemią. Ale to drobny minus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Prezentuje się naprawdę bardzo efektownie Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Bardzo fajny KT (chciałbym, żeby mój tak wyglądał). Podoba mi się podstawka, wie ktoś, gdzie można takową zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Bardzo fajny KT (chciałbym, żeby mój tak wyglądał). Podoba mi się podstawka, wie ktoś, gdzie można takową zakupić? Takie podstawki,kupujesz wraz z tzw gotowcami,firmy Dragon. Są tego masy w sklepach internetowych, serwisach aukcyjnych itp. Wpisz po prostu w wyszukiwarce np. google "dragon" i tam poszperaj. Co do wyglądu czołgu Twój-mój. Myślisz, że moje początkowe modele od razu wyglądały tak, jak te teraz? Nie wniosę nic nowego pisząc,iż praktykując (czyt. składając) będziesz podnosił Swoje umiejętności. Zaczniesz zmieniać techniki jak i klejenia,tak i malowania. Spróbuj poczytać w sieci jak robią to inni(nie wiesz, pytaj), co możesz wnieść w kolejną pracę nowego, rób to stopniowo(nie wszystko na raz). Możesz mi wierzyć, lub nie..ale niejednokrotnie podczas tych prac będziesz się cofał sześć kroków w tył, robiąc 1 na przód. pzdr i życzę powodzenia ! Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Dzięki za odpowiedź i rady. Przydadzą się, bo jak na razie to nie mam zamiaru tak szybko kończyć z modelarstwem. Pozdrawiam. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi