Messer Napisano 9 Marca 2020 Napisano 9 Marca 2020 (edytowane) Kolejny projekt ukończony. Tym razem klimaty lotniczo - militarne. Maski dzięki koledze Solo ( jeszcze raz wielkie dzięki ). Malowane Vallejo, własnymi mieszankami kolorów. Model - to szumnie powiedziane w tym wypadku - jest bardzo uproszczony. Od siebie dodałem pałąk na pace, halogeny, końcówkę wydechu, wycieraczki oraz wszystkie odbłyśniki i nowe klosze wraz z imitacją żarówek. Tak to wygląda: Pozdrawiam Messer Edytowane 9 Marca 2020 przez Messer 3 Cytuj
tombie01 Napisano 20 Marca 2020 Napisano 20 Marca 2020 generalnie koncepcja miała być taka aby powłoka była matowa ? Cytuj
Messer Napisano 25 Marca 2020 Autor Napisano 25 Marca 2020 Tombie01 - tak, od początku miał być matowy. To malowanie nawiązuje do F-35 w typowym swoim kamuflażu, także jest matowy. 1 Cytuj
Negra Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 Messer, jak zawsze u Ciebie, model czysto sklejony, idealnie pomalowany. Pozdro, Negra (tak, ten Negra). Cytuj
skwarciu21 Napisano 1 Kwietnia 2020 Napisano 1 Kwietnia 2020 Świetnie wyszedł, model ładnie i czysto złożony, nietuzinkowe i bardzo dobre malowanie robi robotę. Jedynie jak patrzę teraz to brakuje mi jeszcze z przodu jakiegoś fajnego kangura. Cytuj
Messer Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Napisano 11 Kwietnia 2020 Dzięki panowie Kangur miał być, jednakże zakrywał by dorabiane klosze a właściwie ich efekt więc zrezygnowałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi