Messer Napisano 9 Marca 2020 Share Napisano 9 Marca 2020 (edytowane) Kolejny projekt ukończony. Tym razem klimaty lotniczo - militarne. Maski dzięki koledze Solo ( jeszcze raz wielkie dzięki ). Malowane Vallejo, własnymi mieszankami kolorów. Model - to szumnie powiedziane w tym wypadku - jest bardzo uproszczony. Od siebie dodałem pałąk na pace, halogeny, końcówkę wydechu, wycieraczki oraz wszystkie odbłyśniki i nowe klosze wraz z imitacją żarówek. Tak to wygląda: Pozdrawiam Messer Edytowane 9 Marca 2020 przez Messer 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 ładnie, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 14 Marca 2020 Share Napisano 14 Marca 2020 Moim zdaniem całkiem fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 20 Marca 2020 Share Napisano 20 Marca 2020 generalnie koncepcja miała być taka aby powłoka była matowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 25 Marca 2020 Autor Share Napisano 25 Marca 2020 Tombie01 - tak, od początku miał być matowy. To malowanie nawiązuje do F-35 w typowym swoim kamuflażu, także jest matowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negra Napisano 30 Marca 2020 Share Napisano 30 Marca 2020 Messer, jak zawsze u Ciebie, model czysto sklejony, idealnie pomalowany. Pozdro, Negra (tak, ten Negra). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 1 Kwietnia 2020 Share Napisano 1 Kwietnia 2020 Świetnie wyszedł, model ładnie i czysto złożony, nietuzinkowe i bardzo dobre malowanie robi robotę. Jedynie jak patrzę teraz to brakuje mi jeszcze z przodu jakiegoś fajnego kangura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 11 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2020 Dzięki panowie Kangur miał być, jednakże zakrywał by dorabiane klosze a właściwie ich efekt więc zrezygnowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi