Bartosz Ciesielski Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Model który umęczałem długi czas. Producentem zestawu jest Italieri model jest w malowaniu Hiszpanskiej Guarda Civili w skali 1:35. Miał byc modelem prosto z pudełka ale wyszło jak zawsze. Poczynione przeróbki usunięcie koła zapasowego z maski do kabiny pasażeskiej, dorobienie ławek w tylnej części kabiny, fotele w kabinie dostały uchwyty, koła z żywicy. Plus masa innej drobnicy Edytowane 22 Marca 2020 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 22 Marca 2020 Share Napisano 22 Marca 2020 No i picobello. Jak na ten tragikomiczny zestaw bazowy to wyszło bardzo dobrze. No i koła, od razu wygląda duuużo lepiej. Dobrze, że mamy bazę do odlewów. Przerabiałeś dach, przerabiałeś maskę. Masa włożonej pracy, ale mogę pogratulować efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 22 Marca 2020 Autor Share Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) 57 minut temu, mandrivecs napisał: No i picobello. Jak na ten tragikomiczny zestaw bazowy to wyszło bardzo dobrze. No i koła, od razu wygląda duuużo lepiej. Dobrze, że mamy bazę do odlewów. Przerabiałeś dach, przerabiałeś maskę. Masa włożonej pracy, ale mogę pogratulować efektu. Dzięki Mariusz ale baza jest tragiczna napewno nie dla początkujących z modelarstwem. Ile razy doprowadziło mnie to do irytacji. I dodatkowe foto z warsztatu jak wygląda deska Edytowane 22 Marca 2020 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi