Bartosz Ciesielski Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 (edited) Model który umęczałem długi czas. Producentem zestawu jest Italieri model jest w malowaniu Hiszpanskiej Guarda Civili w skali 1:35. Miał byc modelem prosto z pudełka ale wyszło jak zawsze. Poczynione przeróbki usunięcie koła zapasowego z maski do kabiny pasażeskiej, dorobienie ławek w tylnej części kabiny, fotele w kabinie dostały uchwyty, koła z żywicy. Plus masa innej drobnicy Edited March 22, 2020 by Bartosz Ciesielski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 No i picobello. Jak na ten tragikomiczny zestaw bazowy to wyszło bardzo dobrze. No i koła, od razu wygląda duuużo lepiej. Dobrze, że mamy bazę do odlewów. Przerabiałeś dach, przerabiałeś maskę. Masa włożonej pracy, ale mogę pogratulować efektu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted March 22, 2020 Author Share Posted March 22, 2020 (edited) 57 minut temu, mandrivecs napisał: No i picobello. Jak na ten tragikomiczny zestaw bazowy to wyszło bardzo dobrze. No i koła, od razu wygląda duuużo lepiej. Dobrze, że mamy bazę do odlewów. Przerabiałeś dach, przerabiałeś maskę. Masa włożonej pracy, ale mogę pogratulować efektu. Dzięki Mariusz ale baza jest tragiczna napewno nie dla początkujących z modelarstwem. Ile razy doprowadziło mnie to do irytacji. I dodatkowe foto z warsztatu jak wygląda deska Edited March 22, 2020 by Bartosz Ciesielski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts