LaRochelle Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 Cześć! Zastanawiałem się, czy ten model wrzucać tutaj, ciężko mi się fotografuje takie wielkie rozmiary. Po wszystkim za i przeciw - wstawiam. Model zrobiony jako "przetarcie" przed Piorunem w tej samej skali, w przyszłości dostanie podstawkę z wodą jak już opanuję jej robienie. Tutaj dla uświadomienia rozmiarów tego giganta: I moje ulubione foto... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 23 Marca 2020 Super Moderator Share Napisano 23 Marca 2020 Tak, w odbiorze przeszkadza fakt, że modelik lezy na podstawce a nie jest w nią wtopiony. Zrób tak: przyklej go; dookoła poprzyklejaj na rzadki wikol papier toaletowy lub papierowy ręcznik. Po wyschnięciu wymaluj na jakiś ciemny granat, a potem nałóż wikol. Będzie zdecydowanie lepiej niż teraz. Powyższy przepis nie jest jakimś super, ale najprostszą wariacją na wiele, wiele metod, które możesz znaleźć w sieci. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) Marcinie odnoszę wrażenie że to nie podstawka, a czarne biurko ... Zdjęcia są cienkie, na ich podstawie można stwierdzić że jest tam u boot. Twój aparat nie ma ustawienia makro? Telefonem nie zrobisz przyzwoitych zdjęć 700-tce Edytowane 23 Marca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Marca 2020 Share Napisano 23 Marca 2020 Jak na 700 całkiem niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi