LaRochelle Napisano 23 Marca 2020 Napisano 23 Marca 2020 Cześć! Zastanawiałem się, czy ten model wrzucać tutaj, ciężko mi się fotografuje takie wielkie rozmiary. Po wszystkim za i przeciw - wstawiam. Model zrobiony jako "przetarcie" przed Piorunem w tej samej skali, w przyszłości dostanie podstawkę z wodą jak już opanuję jej robienie. Tutaj dla uświadomienia rozmiarów tego giganta: I moje ulubione foto... Pozdrawiam 1 Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 23 Marca 2020 Super Moderator Napisano 23 Marca 2020 Tak, w odbiorze przeszkadza fakt, że modelik lezy na podstawce a nie jest w nią wtopiony. Zrób tak: przyklej go; dookoła poprzyklejaj na rzadki wikol papier toaletowy lub papierowy ręcznik. Po wyschnięciu wymaluj na jakiś ciemny granat, a potem nałóż wikol. Będzie zdecydowanie lepiej niż teraz. Powyższy przepis nie jest jakimś super, ale najprostszą wariacją na wiele, wiele metod, które możesz znaleźć w sieci. Powodzenia Cytuj
Szydercza Gała Napisano 23 Marca 2020 Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) Marcinie odnoszę wrażenie że to nie podstawka, a czarne biurko ... Zdjęcia są cienkie, na ich podstawie można stwierdzić że jest tam u boot. Twój aparat nie ma ustawienia makro? Telefonem nie zrobisz przyzwoitych zdjęć 700-tce Edytowane 23 Marca 2020 przez Szydercza Gała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi