Ari Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 http://www.academy.co.kr/eng/ssCartimate/itemDetail.jsp?cid=10&iid=378&orderBy=iid%20DESC&imgMode=N# Jak dla mnie suuupeeer. Zwłaszcza ze Revellek wypadł z katalogu więc z tego co mam zrobie sobie D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Kwietnia 2008 Share Napisano 4 Kwietnia 2008 rewelacja:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 http://www.academy.co.kr/eng/ssCartimate/itemDetail.jsp?cid=10&iid=378&orderBy=iid%20DESC&imgMode=N# Jak dla mnie suuupeeer. Zwłaszcza ze Revellek wypadł z katalogu więc z tego co mam zrobie sobie D Ale szybki jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Co tam ja, wazne zeby importer był szybki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Academy często robi całą rodzinę danego samolotu. Wiec może doczekam sie dobrej bazy pod polskiego jastrzębia :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Tez z tego co widać to ma "wielki ryj" i górę bez opcji 2 miejscowej, ale kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Małego B i D też pewnie wypuszczą... myślę, że zrobią podobnie jak Hasegawa będzie cała nowa góra kadłuba dla dwumiejscowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Oby.. a idąc dalej, zrobią MiGa 29....... poprawnego. Choc kiedyś, jak zobaczyłem F86 Sabre i F84 to przyszło mi do glowy takie marzenie: MiG 15, Mig 17, MiG 19, MiG 21, rodzina F4 i takie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Mi to najbardziej sięnarzy rodzina Mirage'y III, V, 5, 50 i Kfir, Mirage F1 rodzinka oraz Spity Mk.IX z Academy na poziomie ich ostatnich modeli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Wracajac do tematu... jako ze lubie ten samolot i jestem bardzo zainteresowny wejściem w jego posiadanie, szukałem, szukałem i wyszlo ze ryje i dysze silników będą obu rodzajów. P&W i GE http://www.hlj.com/hlj_gallery2/v/nuremberg/aircraft/DSC00643.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Tu jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Ryjki dwa muszą być bo w necie widziałem artboxa do pudła z "52" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Kobyliński Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam, dla wszystkich którzy są ciekawi nowego F-16, polecam poniższy link. http://www.arcforums.com/forums/air/index.php?showtopic=149543 Pozdrawiam Grzegorz Kobyliński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 No i jest pięknie !!!! Ciekaw jestem ile będzie kosztował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 8 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Gdzie to można zanabyć???!!! Jak obstawiacie, kiedy w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Na HLJ są dwa Falcony jeden F-16CG/CJ a drugi KF-16 (w malowaniu ROCAF to jest taki podobny płatowiec do naszego Block 52). Oba modele są zapowiadane u nich na maj... A inni już kupili i lepią Kiedy u nas ?? Trzeba chyba SK-Model przycisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi