Trojan Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 Witam Jak w temacie. Od dłuższego czasu jest jakaś masakra z dostępem do gablotek na naszym rynku. Te, które jakimś cudem są dostępne ceny mają z d... kosmosu. Poszukuję źródła dostępu, ewentualnie producenta. A może komuś zalegają na szafie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjp_a_man Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 (edited) Ponieważ jesteś z Warszawy to podpowiem. W trzecim kwartale 2015 zamówiłem w ARTCOP gablotę bez dna z dwu milimetrowego plexi o wymiarach 38 cm (szerokość) × 29 cm (głębokość) × 18 cm (wysokość) i zapłaciłem za nią circa 80zł. Zamawiałem i odbierałem osobiście bo lubię doświadczyć. Kultura obsługi ±. Gablotka stoi do dzisiaj i jest ok. Luźne pomysły, których nie zdążyłem wcielić w życie: Kupić w ARTCOP ich klej do plexi i kleić samemu. Chyba najtańsze plexi jest w hurtowni Przedsiębiorstwo Handlu Chemikaliami "Chemia" Sp. z o.o. na ulicy Rzecznej 6. Mi się udało z lokalnym XERO dogadać cięcie plexi laserem w akceptowalnych cenach. Kiedyś pomiędzy dwanaście, a dwadzieścia złotych. Teraz pomiędzy trzydzieści pięć, a pięćdziesiąt. Była firma na „Kole” w okolicach bazarku staroci, która telefonicznie deklarowała ceny do przyjęcia, choć nie niskie. W tej chwili nie potrafię ich odnaleźć. Edited April 6, 2020 by kjp_a_man Niepotrzebne puste linie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted April 7, 2020 Share Posted April 7, 2020 Ja biorę z modeledo - mają trumpetera w miarę sensownych cenach, coś koło 50 zł z przesyłką przy jednej gablotce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts