Gościu Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam. Panther G Dragon 1:72 A tu, taki wybryk, walał się po kątach. Brak "reszty" więc powstało takie cosik, być może kiedyś powstanie mini dio i ta oto sztuka, tam będzie, w piachu...zwraczała pzdr RJ Cytuj
mirol Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Wybryku nie komentuje, Panter super. Sorrry ale mam chyba fioła na punkcie fotografii, tło O.K. ale więcej rozproszonego świała na sam fotografowany obiekt (model) i będzie naprawdę co oglądac ! Pozdrawiam. Cytuj
tomek14147 Napisano 5 Kwietnia 2008 Napisano 5 Kwietnia 2008 Panterka fajna, "wybryk" też fajnie wygląda. Jedna uwaga, fotki mogłyby być jaśniejsze, albo chociaż inne tło. Cytuj
Pafica Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Zarówno panthera jak i wybryk wyglądają super Cytuj
czak45 Napisano 6 Kwietnia 2008 Napisano 6 Kwietnia 2008 Fakt zdjecia za ciemne. Pozwolilem sobie wkleic. Pozdrawiam. Cytuj
Gościu Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzięki pieknę Co do fotografii,cóż próbuję dalej-kiedyś sie uda pzdr Rafał Cytuj
maszynista93 Napisano 15 Kwietnia 2008 Napisano 15 Kwietnia 2008 Niby wiem, że to Dragon ale nadal nie rozumiem jak można robić tak doskonałe modele w takiej skali. Bardzo mi się podobają oba tanki! Pozdrawiam Damian - maszynista93 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi