Gościu Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam. Panther G Dragon 1:72 A tu, taki wybryk, walał się po kątach. Brak "reszty" więc powstało takie cosik, być może kiedyś powstanie mini dio i ta oto sztuka, tam będzie, w piachu...zwraczała pzdr RJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirol Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Wybryku nie komentuje, Panter super. Sorrry ale mam chyba fioła na punkcie fotografii, tło O.K. ale więcej rozproszonego świała na sam fotografowany obiekt (model) i będzie naprawdę co oglądac ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Kwietnia 2008 Share Napisano 5 Kwietnia 2008 Panterka fajna, "wybryk" też fajnie wygląda. Jedna uwaga, fotki mogłyby być jaśniejsze, albo chociaż inne tło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Zarówno panthera jak i wybryk wyglądają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 6 Kwietnia 2008 Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Fakt zdjecia za ciemne. Pozwolilem sobie wkleic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzięki pieknę Co do fotografii,cóż próbuję dalej-kiedyś sie uda pzdr Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 15 Kwietnia 2008 Share Napisano 15 Kwietnia 2008 Niby wiem, że to Dragon ale nadal nie rozumiem jak można robić tak doskonałe modele w takiej skali. Bardzo mi się podobają oba tanki! Pozdrawiam Damian - maszynista93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi