Puma1944 Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 Hej, tym razem przedstawiam model który skończyłem tydzień temu, pierwszy raz próbowałem metody na " lakier do włosów" i efekt mnie się nawet podoba, ale miałem jeden wielki problem: po nałożeniu lakieru na drugi dzień kiedy kładłem główny kolor farba zaczęła mi się kurczyć i wychodziły bruzdy, szramy, nie wiedziałem co z tym fantem zrobić więc nakladalem kolejne warstwy, wyszło średnio ale widać ten efekt. Co do środka tygrysa kolorystyka to już moja inwencja nie szukałem szczególnie bazy kolorystycznej, nie bardzo też wiedziałem jak wykończyć ścianki w środku więc ten efekt nie jest zadowalający. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 Ale przydałoby się chociaż pomalować bandaże kół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma1944 Napisano 23 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2020 31 minut temu, StarBourne napisał: Ale przydałoby się chociaż pomalować bandaże kół... Prawda, kompletnie o tym zapomniałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 29 Lipca 2020 Share Napisano 29 Lipca 2020 Czym malowałeś kadłub, jak dla mnie bardzo naturalnie to wygląda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 31 Lipca 2020 Share Napisano 31 Lipca 2020 Kurcze jakoś dziwnie wyszło to malowanie, wydaje mi się, że malowanie trzeba będzie dokończyć :) . Potencjał jest ale jakiś wash, cieniowanie by się przydało na to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi