Messerek109 Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Witam szanowne grono. Jestem tu nowy , modelarz ze mnie raczej za dużo powiedziane, że średni , no ale chyba nadszedł czas żeby podpatrzeć i posłuchać mistrzów fachu. A oto mój Mustang, jedno z najmłodszych dzieci w mojej modelarskiej rodzinie. Oczywiście zdjęcia również nie powalają profesjonalizmem, no ale cóż ... obowiązki służbowe wzywają i daję to co aktualnie w galerii posiadam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abominus Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Arek to TY? w końcu się odważyłeś zawitać na forum. I dobrze bo sporo od reszty chłopaków można zyskać pomocy. Mustang jak najbardziej OK. Zacznij się bawić z washem przy kolejnych modelach a efekt będzie natychmiastowy. Pozdrawiam. Czołgiem!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messerek109 Posted May 2, 2020 Author Share Posted May 2, 2020 Tak tak to ja no w końcu trzeba wyjść z zaścianka a wash ... nie mogę dobrać dobrego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Ciekawy "kucyk". Malowany pędzlem czy aero?Do "sreberka" sprawdza się wash ciemno szary.Ja używam " Neutral grey" od AK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messerek109 Posted May 2, 2020 Author Share Posted May 2, 2020 Aero , akryle revella. Dzięki za produkt, na pewno wypróbuje do B 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts