Messerek109 Napisano 29 Kwietnia 2020 Share Napisano 29 Kwietnia 2020 Witam szanowne grono. Jestem tu nowy , modelarz ze mnie raczej za dużo powiedziane, że średni , no ale chyba nadszedł czas żeby podpatrzeć i posłuchać mistrzów fachu. A oto mój Mustang, jedno z najmłodszych dzieci w mojej modelarskiej rodzinie. Oczywiście zdjęcia również nie powalają profesjonalizmem, no ale cóż ... obowiązki służbowe wzywają i daję to co aktualnie w galerii posiadam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 Arek to TY? w końcu się odważyłeś zawitać na forum. I dobrze bo sporo od reszty chłopaków można zyskać pomocy. Mustang jak najbardziej OK. Zacznij się bawić z washem przy kolejnych modelach a efekt będzie natychmiastowy. Pozdrawiam. Czołgiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messerek109 Napisano 2 Maja 2020 Autor Share Napisano 2 Maja 2020 Tak tak to ja no w końcu trzeba wyjść z zaścianka a wash ... nie mogę dobrać dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 Ciekawy "kucyk". Malowany pędzlem czy aero?Do "sreberka" sprawdza się wash ciemno szary.Ja używam " Neutral grey" od AK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messerek109 Napisano 2 Maja 2020 Autor Share Napisano 2 Maja 2020 Aero , akryle revella. Dzięki za produkt, na pewno wypróbuje do B 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi