Przemo1CK Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witam ! Oto mój ostatni model który wykonałem jako kawaler Horch to Tamiya, reflektor AFV, a przyczepka to moja konstrukcja wzorwana na przyczepce firmy Plusmodel, czyli Heavy Power Generator A. Pozdrawiam Przemo Quote
Grzegorz Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Masz talent do oryginalnych pomysłów... Klasa... Quote
imek46 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Witam ! Oto mój ostatni model który wykonałem jako kawaler Horch to Tamiya, reflektor AFV, a przyczepka to moja konstrukcja wzorwana na przyczepce firmy Plusmodel, czyli Heavy Power Generator A. Pozdrawiam Przemo To teraz rozumiem dlaczego w tempie ekspresowym wypuszczasz sowje modele. Żonka może zabronić modelowania. A tak na serio to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Wybieramy się ze Staszkiem na zawody na Węgry. Pozdrawiam I.Z. Quote
Przemo1CK Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 A tak na serio to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Dzięki serdeczne ! Wybieramy się ze Staszkiem na zawody na Węgry. Bardzo się w tym roku chciałem wybrać... w tym momencie mogę tylko powtórzyć słowa, które wypowiedziałem rok temu : "może za rok..." Szerokiej drogi no i wygranej życzę !! Pozdrawiam Przemo Quote
czak45 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Chyba najlepszyz twoich modeli jakie widzialem. Ladne camo, zakurzenie realistyczne i obic mniej jak zwykle, chociaz nadal wymagaja one wiekszego przemyslenia wg. mnie. Podobaja mi sie te male ryski, wieksze plamy nie bardzo. A i fotki coraz lepsze. Pozdrawiam i wszystkiego naj. Ps. Dlaczego rejstracja jest zamazana i godlo na drzwiach? Quote
Jendrass1 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Klasa, podoba mi się taki Horch w wersji Uhu aż chciałbym takim pojeździć. Gratulacje za nieszablonowość. Quote
Recommended Posts