Przemo1CK Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam ! Oto mój ostatni model który wykonałem jako kawaler Horch to Tamiya, reflektor AFV, a przyczepka to moja konstrukcja wzorwana na przyczepce firmy Plusmodel, czyli Heavy Power Generator A. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 8 Kwietnia 2008 Share Napisano 8 Kwietnia 2008 Masz talent do oryginalnych pomysłów... Klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam ! Oto mój ostatni model który wykonałem jako kawaler Horch to Tamiya, reflektor AFV, a przyczepka to moja konstrukcja wzorwana na przyczepce firmy Plusmodel, czyli Heavy Power Generator A. Pozdrawiam Przemo To teraz rozumiem dlaczego w tempie ekspresowym wypuszczasz sowje modele. Żonka może zabronić modelowania. A tak na serio to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Wybieramy się ze Staszkiem na zawody na Węgry. Pozdrawiam I.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2008 A tak na serio to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Dzięki serdeczne ! Wybieramy się ze Staszkiem na zawody na Węgry. Bardzo się w tym roku chciałem wybrać... w tym momencie mogę tylko powtórzyć słowa, które wypowiedziałem rok temu : "może za rok..." Szerokiej drogi no i wygranej życzę !! Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Świetny model i plus za orginalny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 9 Kwietnia 2008 Share Napisano 9 Kwietnia 2008 Chyba najlepszyz twoich modeli jakie widzialem. Ladne camo, zakurzenie realistyczne i obic mniej jak zwykle, chociaz nadal wymagaja one wiekszego przemyslenia wg. mnie. Podobaja mi sie te male ryski, wieksze plamy nie bardzo. A i fotki coraz lepsze. Pozdrawiam i wszystkiego naj. Ps. Dlaczego rejstracja jest zamazana i godlo na drzwiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 10 Kwietnia 2008 Share Napisano 10 Kwietnia 2008 Klasa, podoba mi się taki Horch w wersji Uhu aż chciałbym takim pojeździć. Gratulacje za nieszablonowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi