michal78 Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Ma ktoś może doświadczenie z modelem Roden? Czy jest wart zakupu ? A może lepiej iść w stronę modelu firmy Anigrand ? Chociaż z jego dostępnością u nas jest chyba gozej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 (edytowane) w 144 nic nie dłubałem, ale kleiłem w 72 dwie łodzie latające od nich - ogólnie wrażenia pozytywne dla produktów tej firmy, nie miałem żadnych problemów, spasowanie OK, instrukcja czytelna. Co jeszcze... trzeba uważać przy wycinaniu z ramek małych elementów bo wpusty (miejsca wtrysków) są "pancerne" i w dziwnych miejscach. Edytowane 3 Maja 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Wprawdzie osobiście nie kleiłem ani Rodena ani Aningrad, ale ponieważ miałem C5 kiedyś w planach to trochę 'research'u' robiłem. Wtedy jeszcze Rodena nie było w ofercie. Teraz brałbym w każdym razie Rodena. Modele Aningrad sa przeznaczone dla mocno zaawansowanych modelarzy. Dostępność w Polsce również za Rodenem przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi