michal0281 Napisano 9 Maja 2020 Share Napisano 9 Maja 2020 (edytowane) Witam wszystkich! Chyba z dobry rok nic nie wykleilem, wiec ukonczenie tego modelu samo w sobie jest dla mnie sukcesem. Model ma dodany zimmeryt od attack model, lufke abera i niestety nie ma friuli, ale kiedys sie ich doczeka...Model przedstawia hipotetyczny pojazd z frontu wloskiego. W witrynce prezentuje sie calkiem fajnie, na zdjeciach juz tak fajnie nie jest... Zdecydowanie jest to moj ostatni model z zimmerytem, nie bardzo wychodzi na nim dzialanie z olejami... Edytowane 9 Maja 2020 przez michal0281 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Maja 2020 Autor Share Napisano 10 Maja 2020 Niestety z kolami faktycznie, cos poszlo nie tak jak sobie planowalem , a co do elementow, ktore powinny bys wyblyszczone to wstepnie to zrobilem, przyszly potem rozne efekty i przed zmontowaniem tych czesci mialem jeszcze wyswiecenia poprawic, bo zdecydowanie uciekly w miedzyczasie, niestety najzwyczajniej w swiecie o tym zapomnialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mic43 Napisano 14 Maja 2020 Share Napisano 14 Maja 2020 W dniu 9.05.2020 o 17:20, Spotter napisał: Fajnie wycieniowany, fajnie podkreślone detale, brudzenie umiarkowane. Jestem na tak poza brudzeniem kół. Do tego brak wybłyszczeń na gąskach. Zęby oraz elementy mające styczność z kołami napędowym oraz napinającym, jak również z podłożem, powinny być świecące. Jest kilka błędów, ale masz potencjał. Działaj dalej. A co nie pasuje z kołami? Jak dla mnie są ok, tylko nie do końca pasują do brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi