ZOOM Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Mam może głupie pytanie, ale czy farby przeźroczyste też rozcięcza się do malowania aerografem. mam Tamiya x-22. Będę malował pierwszy raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Lakier bezbarwny jest gęsty- oczywiście, że się rozcieńcza teoretycznie Tamiya 81040 X-20A THINNER Rozcieńczalnik do farb akrylowych 250ml, lepszy efekt daje GUNZE T106 Mr.Color Leveling Thinner 110 ml. Ja tym rozcieńczam farby Tamiya. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 23 minuty temu, ZOOM napisał: Mam może głupie pytanie, ale czy farby przeźroczyste też rozcięcza się do malowania aerografem. mam Tamiya x-22. Będę malował pierwszy raz. naprawdę nie można pomyśleć i założyć w innym miejscu tematu z takim pytaniem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM Posted May 10, 2020 Author Share Posted May 10, 2020 Bardzo dziękuję za informację i przepraszam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts