ZOOM Napisano 10 Maja 2020 Share Napisano 10 Maja 2020 Mam może głupie pytanie, ale czy farby przeźroczyste też rozcięcza się do malowania aerografem. mam Tamiya x-22. Będę malował pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Maja 2020 Share Napisano 10 Maja 2020 Lakier bezbarwny jest gęsty- oczywiście, że się rozcieńcza teoretycznie Tamiya 81040 X-20A THINNER Rozcieńczalnik do farb akrylowych 250ml, lepszy efekt daje GUNZE T106 Mr.Color Leveling Thinner 110 ml. Ja tym rozcieńczam farby Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 10 Maja 2020 Share Napisano 10 Maja 2020 23 minuty temu, ZOOM napisał: Mam może głupie pytanie, ale czy farby przeźroczyste też rozcięcza się do malowania aerografem. mam Tamiya x-22. Będę malował pierwszy raz. naprawdę nie można pomyśleć i założyć w innym miejscu tematu z takim pytaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOOM Napisano 10 Maja 2020 Autor Share Napisano 10 Maja 2020 Bardzo dziękuję za informację i przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi