MrBat Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Witam, właśnie składam dokładnie ten model i mam spory problem. Otóż wydech (ta gruba rura) kompletnie nie pasuje - między połówkami kadłuba powstaje ze 2 milimetrowa szpara. Czy też może miałeś z tym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 Przyznam szczerze, że nie pamiętam abym miał jakieś większe problemy przy składaniu tej sztuki,jeśli były to już zapomniałem, to było sporo modeli temu... A doklejałem ją nie na początku,a w trakcie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Błoto naprawdę świetnie wygląda... Sprawia wrażenie jeszcze mokrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewan Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Powiedz mi jak osiągasz taki efekt błota?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 5 Czerwca 2008 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2008 Powiedz mi jak osiągasz taki efekt błota?? Ten piach/glinka to po prostu zwykły, najzwyklejszy piach, jaki znajdziesz przy budowach ,delikatnie pozalewałem go pigmentami, mocno rozcieńczonymi w wamodzie. Spód, to też ten piach, tyle ze zmieszany z żywicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzba Napisano 13 Lipca 2008 Share Napisano 13 Lipca 2008 Świetnie ci wyszło to błoto wygląda tak naturalnie, ale jak zrobiłes taką rdzę na zbiorniku paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 13 Lipca 2008 Autor Share Napisano 13 Lipca 2008 Miło mi, że sie podoba. To troszkę sody, wzbogaconej bardzo miałkim piaseczkiem kwarcowym. Wszystko maźniete metalizerem,zalane rdzawym kolorem z olei artystycznych oraz finalnie pastele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi