TAW Napisano 23 Maja 2020 Share Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) Witam. Mam do sprzedania model Menga (TS-031) jak na zdjęciu. Pudło jest kompletne a wszystkie części na ramkach. Sprzedaję bo mam teraz "etap" czołgów powojennych. Cena: 100 zł - przesyłkę pocztą biorę na siebie. Edytowane 23 Maja 2020 przez TAW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonis013 Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 Witam! Czy byłby Pan zainteresowany wymianą za nowego Bumeranga ze ZWEZDY? Bumaeranga dostałem na prezent, a ja zdecydowanie wolę okres 2 wojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Maja 2020 Autor Share Napisano 27 Maja 2020 9 godzin temu, dragonis013 napisał: Witam! Czy byłby Pan zainteresowany wymianą za nowego Bumeranga ze ZWEZDY? Bumaeranga dostałem na prezent, a ja zdecydowanie wolę okres 2 wojny. Niestety, ale wolę pojazdy na gąsienicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 28 Maja 2020 Autor Share Napisano 28 Maja 2020 Sprzedany. Można zamykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi