makinen Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Poszukuję dwóch rzeczy a. Zestawu narzędzi- kilof, młot, siekiera (łopatę mam) b. Sztywnego holu- może komuś z czołgu został. na zdjęciach widać, o co biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) Czy hol z takiego zestawu się nada ? -> https://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/legend/lf1105.htm bo mam dwa komplety żywic... A narzędzia mogę znaleźć (nie wiem czy wszystkie) których potrzebujesz od shermana Edytowane 27 Maja 2020 przez martinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Maja 2020 Autor Share Napisano 27 Maja 2020 Zbawco! No jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 27 Maja 2020 Share Napisano 27 Maja 2020 poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi