KrIsto Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) Hej chcialbym pomalowac wnetrze actrosa: Deske Szafki Fotele I czy poczebny byl by mi jakis zmywacz?? Jaki pęndzelki wybrac nie wiem pomocy Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Kup sobie coś z małych(Italeri 000 albo 00 i coś z większych (1,2,3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrIsto Napisano 13 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2008 chyba kupie te 2 00 i 0 i z mag polu bo jeszcze mam Mustanga do skonczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Pedzle z Mag Polu sa zdecydowanie lepsze niz te Italeri. 00 Italeri ma mniej wiecej rozmiar 4-ki albo nawet 5-ki Mag Polu. 00 Mag Polu ma doslownie kilka wloskow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 wez z mag polu 00,0 i italeri 4 tym maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 A co Ty kolego, jakas schizofrenie masz? Sam ze soba gadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi