Marudek Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) Hej, Jakiś czas temu zabrałem się za swój pierwszy półgąsienicowy pojazd. Bardzo spodobał mi się model Plasmo, który można podziwiać na YT, ale w swoim modelu chciałem jeszcze kilku dodatkowych detali. : I gotowy model Edited June 14, 2020 by Marudek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Ale sesja - expres ale na bogato Bardzo fajnie to wyszło, zastanawiam się tylko czy te obicia nie za wielkie gabarytowo... no ale wiadomo że to 72 więc ciężko coś zrobić by pasowało do skali. Swoją drogą zobaczyłem Twoją galerię z opisem Maultier i pierwszą myśl miałem taką: "ło marko w 144 to chyba foty przez mikroskop"..... co to przyzwyczajenie robi z człowiekiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted June 16, 2020 Author Share Posted June 16, 2020 Hej, Ze wzrokiem już coraz słabiej dlatego właśnie dłubię Felixtowe w 1:72, a w kolejce na warsztat mam 2 samoloty w 1:32. Tak wielkie modele dotąd kleiłem jedynie z papieru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 (edited) 6 godzin temu, Marudek napisał: dlatego właśnie dłubię Felixtowe w 1:72..... tego z Rodena ? zalega u mnie w szafie od kilku lat i nawet blacharkę do niego mam ale malowanie mnie przeraża... jeszcze za cienkie mam umiejętności. Poza tym miałem dwa podejścia do pływadeł dwupłatowych i jak jeszcze Walrus wyszedł całkiem całkiem, to Stranraer mnie wykończył i całkowicie poległem przy montażu naciągów. Model poszedł do utylizacji. Chociaż planuje jeszcze jedno podejście bo kupiłem kiedyś okazyjnie nowego Edited June 16, 2020 by M.A.V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted June 17, 2020 Author Share Posted June 17, 2020 Dokładnie ten, tylko będzie w nim sporo scratch'u Wkrótce rozpocznę prawdziwą relację tu na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 4 godziny temu, Marudek napisał: Dokładnie ten, tylko będzie w nim sporo scratch'u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts