Marudek Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Hej, Jakiś czas temu zabrałem się za swój pierwszy półgąsienicowy pojazd. Bardzo spodobał mi się model Plasmo, który można podziwiać na YT, ale w swoim modelu chciałem jeszcze kilku dodatkowych detali. : I gotowy model Edytowane 14 Czerwca 2020 przez Marudek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Czerwca 2020 Share Napisano 14 Czerwca 2020 Ale sesja - expres ale na bogato Bardzo fajnie to wyszło, zastanawiam się tylko czy te obicia nie za wielkie gabarytowo... no ale wiadomo że to 72 więc ciężko coś zrobić by pasowało do skali. Swoją drogą zobaczyłem Twoją galerię z opisem Maultier i pierwszą myśl miałem taką: "ło marko w 144 to chyba foty przez mikroskop"..... co to przyzwyczajenie robi z człowiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 16 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2020 Hej, Ze wzrokiem już coraz słabiej dlatego właśnie dłubię Felixtowe w 1:72, a w kolejce na warsztat mam 2 samoloty w 1:32. Tak wielkie modele dotąd kleiłem jedynie z papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Czerwca 2020 Share Napisano 16 Czerwca 2020 (edytowane) 6 godzin temu, Marudek napisał: dlatego właśnie dłubię Felixtowe w 1:72..... tego z Rodena ? zalega u mnie w szafie od kilku lat i nawet blacharkę do niego mam ale malowanie mnie przeraża... jeszcze za cienkie mam umiejętności. Poza tym miałem dwa podejścia do pływadeł dwupłatowych i jak jeszcze Walrus wyszedł całkiem całkiem, to Stranraer mnie wykończył i całkowicie poległem przy montażu naciągów. Model poszedł do utylizacji. Chociaż planuje jeszcze jedno podejście bo kupiłem kiedyś okazyjnie nowego Edytowane 16 Czerwca 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 17 Czerwca 2020 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2020 Dokładnie ten, tylko będzie w nim sporo scratch'u Wkrótce rozpocznę prawdziwą relację tu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Czerwca 2020 Share Napisano 17 Czerwca 2020 4 godziny temu, Marudek napisał: Dokładnie ten, tylko będzie w nim sporo scratch'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi