adize Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Oto in-box zakupionego niedawno przeze mnie modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 14 Kwietnia 2008 Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Widzę, że przesyłka już do Ciebie dotarła. ;) Jeszcze kilka takich in-boxów i sam się skuszę na jakieś cywilne jeździdło... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepik Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 mm Ferrari... a ja się przymierzam do kupna F-430 Spider ale od revella pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merida Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 No fajne Ferrari a ile takie kosztuje? wyniosło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 No to teraz wiem po co Ci są potrzebne emblematy w 1: 24 Ja na swoje Ferrari pewnie poczekam jeszcze ze dwa tygodnie zanim paczka do mnie dotrze Ciekawe czy oprócz gabarytów jest jakaś różnica pomiędzy moim kolosem a Twoją Testarossą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Widzę, że przesyłka już do Ciebie dotarła. ;) Jeszcze kilka takich in-boxów i sam się skuszę na jakieś cywilne jeździdło... Jak chcesz mogę Ci "z in-boxować" mój magazyn A co do modelu to kiedyś kupiłem sobie taki metalowy. Uwielbiałem ten samochodzik, ale teraz nie podchodzi mi taki kanciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 Jak chcesz mogę Ci "z in-boxować" mój magazyn Tak i nam forum siądzie bo fotki będą się ładować cały dzień a Ferarka fajna,fajna Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 No to ja czekam z niecierpliwością na kolejną relację w wykonaniu adize . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Ja jestem ciekawy dlaczego są dwie kalki wskaźników (prędkościomierz, obrotomierz) Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Ja jestem ciekawy dlaczego są dwie kalki wskaźników (prędkościomierz, obrotomierz)Pozdrawiam!! Żebyś sobie wybrał która Ci się bardziej podoba?? Pewnie różnią się jakimiś wskaźnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 18 Maja 2008 Autor Share Napisano 18 Maja 2008 No fajne Ferrari a ile takie kosztuje? wyniosło?? Udało mi się go kupić za 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Maja 2008 Super Moderator Share Napisano 18 Maja 2008 Witam. Piękny model, 60 zł to taniuśko. Ja za Enco dałem 140zł, a na allegro wczoraj widziałem za 249zł, ale to tak poza tematem. Już chciałbym widzieć twoją Testarossę w całej okazałości, ujętą gdzieś w jakimś pięknym widoku nad jeziorem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Ja jestem ciekawy dlaczego są dwie kalki wskaźników (prędkościomierz, obrotomierz)Pozdrawiam!! Są dwa zestawy zegarów bo jedne są na Europę a drugie na USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi